Roland RD-700NX piano keyboard review

Laatste Amazon prijsupdate was: 2023/10/02 2:27 pm
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.

In eerste instantie is het niet moeilijk om te zien dat de Roland RD-700NX piano simpelweg een geweldig staaltje digitale piano technologie is.  De piano legt de lat hoog met zijn laatste nieuwe bedienings- en controlemogelijkheden; een geweldige eigenschap van deze piano. Een ander kenmerk van deze piano is zijn gewicht van 25 kg. Hij is wat zwaar om mee te zeulen in vergelijking met soortgelijke modellen, maar dit maakt de piano goed met zijn karrenvracht aan functies. Laten we gewoon stellen dat hij zwaar is omwille van zijn complexe details en de software waarover hij beschikt. De bouw van de ivoorachtige toetsen is van topkwaliteit, ze behoren tot de beste van de digitale piano-industrie. Ze zijn opgebouwd uit een speciaal materiaal dat vochtabsorberend is. Dit materiaal voorkomt ook dat je van de toetsen schuift tijdens een optreden, een eigenschap die heel uniek is en nuttiger is dan je zou denken. De toetsen bieden comfortabele respons en geweldige bespeelbaarheid. Deze piano voelt sterk aan als een vleugelpiano en is ongeveer tien keer kleiner. De afmetingen van deze digitale piano zijn 142 x 35 cm waardoor deze piano redelijk veelzijdig is voor verplaatsingen te maken. Hij heeft ook een respectabel 240 x 128 LCD scherm met achtergrondverlichting.

Vergelijk nu prijzen bij:

Laatste Amazon prijsupdate was: 2023/10/02 2:27 pm
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.

Eigenschappen van de Roland RD-700NX

De Roland RD-700NX piano wordt geleverd met een brede waaier aan nieuwe functies. De versie 2 update koppelt de digitale piano aan je iPad, waardoor je beschikt over de laatste nieuwe geluidbewerkingstechnieken. Met honderden ingebouwde klanken, levert de Roland meer dan 200 tonen, meer dan 10 ritmesets en 10 toonwielorgels. Het luxe ivoren toetsenbord is fantastisch. Door het luxueus aanvoelende ivoorachtige toetsenbord komen de toetsen tot leven wanneer je speelt. Dit is geweldig voor de pianoliefhebber die zich graag inleven wanneer ze op het podium staan. Andere belangrijke eigenschappen van de Roland zijn XLR uitgangen, USB-poorten voor gegevensopslag, en de mogelijkheid tot automatisch afspelen. Wat je ook kan bedenken, de Roland RD-700NX heeft het. De piano is geschikt voor zelfs de beste pianisten.

Gebruikersbeoordeling van de Roland RD-700NX piano

Als je op zoek bent naar een piano maar niet de plaats hebt voor een vleugelpiano, is deze piano geschikt voor jou. Het geluid is gewoon geweldig, en de piano heeft elke functie waar ik maar aan kan denken. Zeker zijn prijs waard.

Deze digitale piano is simpelweg verbazingwekkend. De laatste nieuwe geluidstechnieken gecombineerd met fantastische gewichtige toetsen en een karrenvracht aan functies maakt dat deze piano één van de beste op de markt is. Mensen lijken wel verliefd op dit product nog voor ze er op gespeeld hebben.


 

Eindoordeel

Deze piano is geweldig voor iemand met een beperkt budget die op zoek is naar een echte blikvanger. Deze digitale piano heeft geweldige functies en biedt een heel goede bespeelbaarheid. Ik raad dit product aan voor iedereen met een gevorderd tot geavanceerd niveau die een digitale piano wil proberen. Of het nu thuis, in de studio of op het podium is, de Roland RD-700NX piano zal je niet teleurstellen.

Ik geef deze digitale piano 4,75 sterren.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

BesteDigitalePiano.nl
Logo