De beste pianobank kopen met onze TOP 5

Konig & Meyer pianobankHouding en vingerpositie zijn twee van de meest onderschatte onderdelen van pianospelen. Zoals voor iedere andere vaardigheid is een stevige basis nodig. Je kan geen baseball raken of een golfclub zwaaien zonder een stevige basis, en voor pianospelen is dit de stoel. Dat gezegd zijnde vind je hier de beste digitale piano-bankjes voor jouw noden. Zoals een bureaustoel kan dit attribuut je prestaties maken of breken. Omdat alle pianobankjes anders aanvoelen voor iedereen bespreek ik liever de kwaliteit dan het bankje aan te prijzen dat ik gebruik. In tegenstelling tot digitale piano’s voelen bankjes anders aan voor iedereen en ik kan er niet van uitgaan dat wat bij mijn lichaam past bij het jouwe past. Hieronder plaats ik de drie factoren die ik in gedachten hou wanneer ik een pianobank kopen ga.

Klik hier voor een overzicht van digitale piano banken >>>

 

1. Comfort

Zoals ik al zei op de homepage is het aan te raden een pianobankje uit te proberen alvorens het te kopen. Hoewel je nauwelijks de helft betaalt via online sites als Amazon of Bax-Shop, vind je vaak een volledig uitgerust bankje klaar om uit te testen. Maak niet de fout die ik ooit maakte en kies geen bankje “omdat het er cool uit ziet” of omwille van het merk. Iedereen is anders gebouwd en dat betekent dat we ook allemaal een ander bankje nodig hebben om comfortabel te zitten. Zoals de meeste digitale piano-sites aanraden test je best eerst het bankje uit om dan te checken of je het nergens goedkoper vindt. Online zal je meestal goedkoper af zijn en kan je vaak genieten van kortingen die winkels niet aanbieden.

 

2. Kwaliteit

  • Laat iemand die zwaarder dan jij is het bankje uittesten, of laat iemand op je schoot zitten. Als het al dat gewicht aankan hoef je je geen zorgen te maken dat het kapot zal gaan als je het overmatig gebruikt.
  • Ga op zoek naar goede reviews. Zorg er altijd voor dat het product een aantal reviews heeft en meer dan 4 sterren, indien je op Amazon of soortgelijke sites als Bax-Shop zoekt  Klik op de knop hierboven om mijn favoriete reviews te lezen.

 

3. Prijs

Het geweldige aan het internet is dat je in enkele muisklikken zo enkele producten vindt van alle prijsklassen. Op dagelijkse basis maakt het niet veel verschil, maar wanneer u een piano koopt kan dit wel eens wat geld besparen. Mijn strategie is altijd dezelfde: Koop dicht bij huis of online. Deze strategie werkt altijd, wat ik ook koop, wanneer dan ook.

Ik hoop dat dit je wat een overzicht kan bieden van de drie dingen die ik zoek in een pianobankje. Ook wil ik je er even op wijzen dat zelfs bij het kopen van een pianobankje geduld een rol kan spelen. Soms vind je grotere kortingen online dan wanneer je ze koopt van een outlet.

 

Onze pianobank TOP 5

  1. Stagg PBH780
  2. Konig & Meyer 13900
  3. Innox PB 30B
  4. Stagg PB43
  5. Konig & Meyer 13950

 

Als je een pianokruk kopen gaat, klik hier voor onze TOP 5 >>>

 

Zo vind je de Beste Verstelbare Pianobank

beste pianobank kopen chesterfield zittingDit bankje is een waar meesterstuk. Daarom won het ook de titel van “Beste verstelbare pianobank”. Het ziet er niet alleen uit als een knap staaltje meubelkunst, het past perfect bij iedere akoestische of digitale piano. Het is stevig en zwaar genoeg om je comfortabel en zeker te voelen tijdens het spelen. En dit zal je prestatie zeker ten goede komen. Zo kan je je concentreren op je pianospel in plaats van je ongemakkelijk te voelen. Het leder is van geweldige kwaliteit en zorgt samen met de glanzende afwerking voor een klassieke, elegante look.

Sommigen klagen over het samenstellen van het bankje. Het zou niet al te moeilijk mogen zijn. Bij mij stonden de poten in enkele minuten en ik kan je verzekeren dat er niet veel fout kan lopen. Onder het zitvlak bevindt zich een dubbele bodem, ideaal voor bladmuziek en lesmateriaal.

Het bankje heeft twee knoppen om de hoogte bij te stellen. Je kan beiden gebruiken om het zitvlak te verhogen. Het is niet nodig beiden aan te passen voor evenwicht.

 

Het lederen zitvlak is erg comfortabel, ondanks de stevigheid. Het staat je toe uren te oefenen zonder al te vermoeid te raken. Het is perfect voor beginners die oefenen met een leraar. Het is speciaal ontworpen om verschillende mensen te kunnen ondersteunen met hetzelfde comfort, daarom verdient het dan ook de titel van beste verstelbare pianobank. Je kan hem hier bij Bax-Shop kopen, zo ben je zeker van de beste prijs & service, en ik spreek uit ervaring.

 

Als je een pianokruk kopen gaat, klik hier voor onze TOP 5 >>>

 

Ben je op zoek naar piano reviews, bekijk hier onze selectie >>>

 

 

Ook interessant:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

BesteDigitalePiano.nl
Logo