Yamaha S90XS review

Beste Yamaha S90XS ReviewMuzikanten die op zoek zijn naar het ultieme muzikale keyboard zouden een kijkje moeten nemen naar het Yamaha S90XS keyboard. Dit keyboard is een geweldige combinatie van kwalitatieve instrumentgeluiden en erg makkelijk om te gebruiken. In deze Yamaha S90XS review zullen we je meer vertellen.

»» klik hier voor meer info, prijzen & gebruikersreviews »

 

 

Yamaha S90XS review:

Geweldig geluid

Yamaha S90XS review synthesizerDe S90XS biedt wat je zou verwachten van het beste muzikale instrument, namelijk kwalitatief geluid. De S90 heeft alle highlights van de MOTIF XS Music Production Synthesizer, zoals Performance arps, klanken en Virtual Circuit Modeling effecten. Daarnaast heeft dit keyboard een enorme collectie van kwalitatieve piano waveforms, welke 142MB van het totaal 456MB geheugen voor instrument samples in beslag neemt. De nieuwe pianogeluiden in de S90 komen van de S6 concert vleugelpiano van Yamaha. Deze geluiden geven je een erg goede expressiviteit van dit instrument en hebben een rijke textuur. Deze geluidsbibliotheek zal je niet op een ander keyboard vinden.

De S90XS heeft realtime besturingen om het geluid aan te passen tijdens het spelen, een lange lijst van computermuziek features en de mogelijkheid om audio naar USB op te nemen. Daarnaast is hij ook nog compact en draagbaar. Dit keyboard is echt een instrument waar spelers van dromen. Hij levert pianogeluiden en expressies van de hoogste kwaliteit. De features zullen de interesse opwekken van zowel hobbymuzikanten als professionele artiesten.

»» klik hier voor meer info, prijzen & gebruikersreviews »

 

Volledig gebalanceerd hammer keyboard

Deze keyboard synthesizer heeft een volledig gebalanceerd hammer-action keyboard met 88 toetsen. De S90 is uitgerust met een grote verscheidenheid aan gedetailleerde geluiden en muzikale innovaties die zorgen voor een perfecte voorstelling die inspireert en verbetert wordt.

Yamaha S90XS reviewZoals gezegd heeft het keyboard een wave geheugen van 456MB wat het mogelijk maakt om de meest indrukwekkende, creatieve en realistische geluiden te maken. Het keyboard wordt ook geleverd met een audio opname en playback functie. De cd kwaliteit audio data kan opgenomen worden op het interne geheugen of naar een extern USB apparaat. De interne virtual modeling effecten kunnen gebruikt worden om reverb toe te voegen en zorgt voor de meest kwalitatieve compressie naar de mic input, wat erg handig is voor live optredens. De S90XS heeft een rijke onboard vocoder welke optredens op een niveau van ultieme perfectie brengt.

De S90 kan perfect geïntegreerd worden met een computer. De interne templates die beschikbaar zijn voor het bewerken van softsynths kunnen gebruikt worden met DAW plus software op de computer. De editor in het keyboard biedt volledige controle over alle geluiden, instellingen en functies. De VST3 editor geeft de controle over features in de S90 als VST instrumenten. De nieuwe synths kunnen dus gecreëerd worden in een computer gebaseerde omgeving. De arpeggiator heeft 6.779 preset patronen en er is ook nog ruimte voor 256 gebruikerspatronen.

Yamaha S90XS review achterzijde

 

»» klik hier voor meer info, prijzen & gebruikersreviews »

 

Creëer geweldige optredens met Cubase-AI

Je kan erg makkelijk je eigen optredens creëren met de Performance Creator feature. Je kan een geluid selecteren, opdelen, snel lagen programmeren en dit alles met speels gemak. De besturingen van het paneel zijn ontworpen voor muzikanten tijdens live optredens. Ze zijn zo gepositioneerd dat je intuïtief en snel toegang hebt tot verschillende functies tijdens je optredens. Een van de meest opmerkelijke features van de S90XS is Cubase-AI, een diverse en krachtige audio/MIDI sequencer. De software biedt complete muziekproductie mogelijkheden zonder eerst allemaal dingen in te hoeven stellen.

 

Conclusie Yamaha S90XS review

De Yamaha S90XS is ideaal voor muzikanten die live optreden vanwege de mogelijkheid om geluiden in realtime aan te passen. Keyboard geluiden en andere geluiden van andere inputs worden ook automatisch aangepast. Het gebruiksgemak en de verschillende features zullen veel mensen enthousiast maken en het prestatieniveau verhogen. Hij is beschikbaar voor €2599.

»» klik hier voor meer info, prijzen & gebruikersreviews »

We hopen dat je genoten heb van deze Yamaha S90XS review.

 

 

Ben je er nog niet uit? Bekijk dan ook:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

BesteDigitalePiano.nl
Logo